Nov 9, 2013

GRILLIMYSLI
















Grillimysli

neljän viljan hiutaleita
vehnäleseitä
manteleita
cashew-pähkinöitä
kookoslastuja tai -paloja
siemeniä (auringonkukan)

hunajaa
sokeria

Laita grilli kuumenemaan miedolle lämmölle. Taita folio kaksin kerroin ja levitä sen päälle tasaisesti viljahiutaleet ja leseet. Ripottele päälle puolet sokerista. Lisää pähkinät, siemenet ja kookoshiutaleet. Ripottele päälle loput sokerista ja valuta hunaja. Sulje grillin kansi. Mysli paahtuu melko nopeasti, joten kannattaa jäädä lähistölle päivystämään. Otimme myslin pois lämmöltä kun kookoshiutaleet olivat muuttuneet lähes ruskeiksi. Ota sivuun ja anna jäähtyä. Tarjoile turkkilaisen jugurtin ja tuoreiden marjojen kanssa.

No comments:

Post a Comment